/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

/VIDEO/ Un bărbat, prins în timp ce intenționa să pună în circulație 300 de bilete de troleibuz false

missing
21 august 2017, ora 09:30

Acesta s-a dovedit a fi în vârstă de 39 ani, originar dintr-o localitate a raionului Criuleni, fiind reţinut în momentul când intenționa să pună în circulație ilegală 291 bilete pe ruta troleibuzului nr.2. Asupra lui polițiștii au depistat biletele şi le-au ridicat conform procedurii, pentru ulterioara expertizare şi stabilire a tuturor circumstanțelor.

Pe marginea acestui caz poliţiştii desfăşoară cercetări suplimentare pentru a identifica potenţialii complici, originea şi provenienţa biletelor ridicate, precum şi perioada de timp în care individul ar fi acţionat ilegal.

În acest context, forţele de ordine urmează să sesizeze administraţia parcului de troleibuze, pentru luare de atitudine şi stabilire a circumstanţelor ce prezintă interes.

Conform legislaţiei în vigoare, acţiunile individului cad sub incidenţa art.361 Confecţionarea, deţinerea, vânzarea sau folosirea documentelor oficiale a imprimatelor, ştampilelor sau sigiliilor false Cod Penal, care prevede o pedeapsă cu amendă în mărime de la 11 000 lei la 19 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de pînă la 5 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram