/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone și reuniune NATO-Ucraina. Zelenski confirmă: Kievul a lovit un aerodrom în Crimeea

Johnson & Johnson a despăgubit o femeie cu 417 milioane de dolari pentru că s-a îmbolnăvit din cauza produselor

missing
22 august 2017, ora 14:04

Eva Echeverria, o femeie de 63 de ani, spune că a început să utilizeze pulberea pentru copii incă de la 11 ani, iar în urmă cu 10 ani aceasta a fost diagnosticată cu cancer ovarian. Aceasta a înanintat cazul Judecătoriei din California. Boala este în fază terminală, potrivit avocaţilor.

Instanţa de judecată din California a decis că Johnson & Johnson nu a avertizat în mod adecvat riscurile de cancer produse de produsele pe bază de talc. Reprezentanţii companiei apără siguranţa produselor lor. Dovezile legate de orice legătură între utilizarea talcului şi cancer nu sunt concludente.

Johnson & Johnson, se confrunta cu mii de femei care spun ca au dezvoltat cancer din cauza utilizarii produselor. Compania farmaceutică a pierdut patru din cele cinci cauze anterioare aduse în faţa magistraţilor din Missouri, care au condus la penalităţi de peste 300 milioane de dolari.

Procesul a presupus că societatea era conştientă de riscul de cancer asociat cu pulberea de talc, dar a ascuns informaţiile de la public.

Verdictul include 70 de milioane pentru daune compensatorii şi 347 de milioane de dolari pentru daune punitive.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram