/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/VIDEO/ 120 de case au fost făcute scrum. Incendiul din Rostov-pe-Don a luat viața unei persoane

missing
22 august 2017, ora 15:12

Autoritățile anunță că în total peste 60 de oameni au avut nevoie de asistență medicală, având arsuri, dar și intoxicații de la fumul dens. 9 dintre aceștia au fost internați.

Reamintim că, incendiul a izbucnit ieri, la amiază. Autoritățile evaluează pagubele și anunță că sinistrații vor primi ajutoare materiale. Pe cazul dat a fost intentat un dosar penal, fiind verificate mai multe versiuni. Cea de bază este ca focul a pornit după ce o gunoiște din preajma cartierului a fost incendiată. Anterior, mai mulți localnici s-au plâns, însă, ca persoane necunoscute îi forțează să-și vândă casele pe bani puțini.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram