/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/FOTO/ Briceni: Un tânăr de 18 ani a murit după ce a ajuns cu mașina într-un iaz

missing
23 august 2017, ora 11:29

Potrivit ofițerului de presă al IP Briceni, Aliona Bulgari, tânărul se afla la volanul mașinii de model „Audi A6” și conducea cu viteză excesivă, neisprăvindu-se cu conducerea mașinii a derapat în chiuvet, apoi în iaz. Șoferul a decedat pe loc, iar pasagerul, un tânăr de 19 ani, a supraviețuit. Acesta a afirmat că au consumat băuturi alcoolice.

Poliția investighează cauzele producerii accidentului, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi asigurarea fluenţei traficului, Inspectoratul de Poliție Briceni, recomandă participanţilor la trafic să conducă prudent şi să respecte regulile de circulaţie.

Totodată, poliția atrage atenţia asupra importanţei respectării regimului legal de viteză întrucât viteza excesivă şi cea neadaptată la condiţiile meteo, de drum sau trafic, reprezintă principalul factor generator al accidentelor rutiere. Poliţiştii recomandă conducătorilor auto să circule cu viteză adaptată permanent condiţiilor concrete din trafic, să evite depăşirile riscante.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram