/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Patru tineri, reținuți, riscă până la 15 ani de închisoare. Comercializau droguri în Capitală

missing
23 august 2017, ora 10:57

Acţiunilor întreprinse la faţa locului şi percheziţiilor descinse la domiciliile lor au fost depistate şi ridicate pastile extasy, pacheţele cu o substanţă asemănătoare amfetaminei, marihuană, pregătite pentru punere în circulaţie ilegală pe teritoriul Capitalei. De asemenea au fost ridicate mijloace financiare, care ar fi fost obţinute în urma traficului de droguri. În acest sens, toate probele delicte au fost sigilate şi expediate Centrului tehnico-ciminalistic şi expertize judiciare al IGP.

Bănuiţii au fost reţinuţi pe un termen de 72 de ore şi riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 7 ani până la 15 ani.

Investigațiile continuă în scopul stabilirii provenienței drogurilor ridicate, precum și altor persoane implicate în acest caz.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram