/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Pompierii britanici au salvat dintr-un incendiu 18 purcei. Ulterior, i-au primit în dar... sub formă cârnați

missing
24 august 2017, ora 08:34

Cei 18 purcei și două scroafe au fost salvați de pompieri în timpul incendiului izbucnit în luna februarie într-un hambar din comitatul Wiltshire, care a mistuit 60 de tone de fân. Însă purceii nu au supraviețuit cuțitului măcelarului, fiind transformate vara această în produse din carne.

„Sunt convinsă că vegetarienii vor urî treaba asta”, a spus Rachel Rivers, fermiera căreia i-a venit această idee.

Cârnații au fost însă pe placul pompierilor, care au declarat că au fost „fantastici”.

„La exact șase luni și o zi după ce pompierii Olsen și Richardson au salvat 18 purcei de la o fermă din Milton, echipa a primit o mostră a rezultatului muncii noastre din acea noapte de februarie”, se arată într-un mesaj postat pe Facebook de comandamentul de pompieri din Pewsey.

„Mii de mulțumiri pentru tine, Rachel Rivers, care ne-ai dăruit această mostră”, au adăugat pompierii.

„Am dorit să le mulțumesc. Le-am promis la acea vreme că o să duc acolo pentru ei niște cârnați, lucru de care au fost cu toții încântați”, a declarat Rivers. „Suntem fermieri și cu asta ne ocupăm. (Porcii — n.r.) nu pot fi ținuți ca animale de companie”, a argumentat ea.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram