/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/FOTO. VIDEO/ Pictura murală cu chipul lui Decebal va fi inaugurată duminică, de Ziua Independenței. Iată cum arată

missing
25 august 2017, ora 13:11

Orașul în care locuim împreună astăzi, mai mult ca niciodată, are nevoie de culori, de prospețime, iar pentru fiecare dintre noi, el să se transforme, pas cu pas, an de an într-un oraș al picturilor murale cunoscute pe larg și peste hotarele sale.

Radu Dumbravă este tânărul artist care din 2012 prin implicarea sa aduce orașului Chișinău o doză de prospețime și culoare prin picturile sale. Cu siguranță, fiecare din noi a observat picturile murale: Proiectul „Solidaritate”, „Cerbul”, „Fluturii libertății” și „Băiatul pe bicicletă” care sunt amplasate în sectorul Botanica din Chișinău.

Anul acesta Radu a dezvoltat o schiță care a fost adaptată la specificul bulevardului Decebal din Chișinău, și sperăm noi, va reprezenta un punct de atracție a acestui bulevard. În plus, va reaminti locuitorilor și oaspeților despre istoria dacilor și rolul lui Decebal.

Tânărul artist crede cu fermitate că orașul nostru poate deveni o galerie în aer liber, demnă de a se numi printre cele mai bune, cel puțin în Europa. Pictura deja se finalizează, iar duminica va fi dată jos copertina.

@gromvas @victor.zucker

A post shared by Radu Dumbrava (@dumbravaradu) on

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram