Încă o performanță pentru Ronaldo! Atacantul portughez a câștigat pentru a treia oara, trofeul pentru cel mai bun jucător al anului 2016-2017, acordat de UEFA. Nu a fost singurul trofeu al serii pentru lusitan, fiind desemnat, de asemenea, și cel mai bun atacant al sezonului trecut. În total, jucătorii din componența Clubului Regal s-au ales cu patru trofee.

„Sunt foarte bucuros că mă aflu aici, să câștig acest trofeu din nou, vreau să mulțumesc echipei și să-i felicit și pe ei”, a declarat Ronaldo la înmânare.

Marea bătălie pentru desemnarea celui mai bun fotbalist al sezonului 2017 conform UEFA, a fost dată între Ronaldo, Messi și Buffon. Întrebat de prezentatoarea evenimentului care a fost cel mai important gol pentru starul Realului, Cristiano l-a tachinat pe portarul-legendă aflat lângă el. „Dacă ar fi să aleg cel mai important gol din sezonul trecut, l-aş alege pe ultimul pe care l-am marcat împotriva bătrânului de lângă mine”, a spus atacantul portughez.

Cel mai bun fundaș și mijlocaș provin de asemenea din componența Realului, Sergio Ramos și Luca Modric.

Cristiano Ronaldo a cucerit în ultimele luni, cu Real Madrid, a doua Ligă a Campionilor la rând, titlul, Supercupa Europei și Supercupa Spaniei.

Portughezul are patru „Baloane de Aur” în carieră și speră să-l egaleze la finalul anului pe marele său rival, Lionel Messi, care a câştigat de cinci ori cel mai prestigios trofeu individual din lume.

Foto: thesun.co.uk

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!