/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/FOTO. VIDEO/ Ronaldo, cel mai bun în anul 2016 - 2017. A câștigat al treilea „Balon de Aur” din carieră

25 august 2017, ora 19:26

„Sunt foarte bucuros că mă aflu aici, să câștig acest trofeu din nou, vreau să mulțumesc echipei și să-i felicit și pe ei”, a declarat Ronaldo la înmânare.

Marea bătălie pentru desemnarea celui mai bun fotbalist al sezonului 2017 conform UEFA, a fost dată între Ronaldo, Messi și Buffon. Întrebat de prezentatoarea evenimentului care a fost cel mai important gol pentru starul Realului, Cristiano l-a tachinat pe portarul-legendă aflat lângă el. „Dacă ar fi să aleg cel mai important gol din sezonul trecut, l-aş alege pe ultimul pe care l-am marcat împotriva bătrânului de lângă mine”, a spus atacantul portughez.

Cel mai bun fundaș și mijlocaș provin de asemenea din componența Realului, Sergio Ramos și Luca Modric.

Cristiano Ronaldo a cucerit în ultimele luni, cu Real Madrid, a doua Ligă a Campionilor la rând, titlul, Supercupa Europei și Supercupa Spaniei.

Portughezul are patru „Baloane de Aur” în carieră și speră să-l egaleze la finalul anului pe marele său rival, Lionel Messi, care a câştigat de cinci ori cel mai prestigios trofeu individual din lume.

Foto: thesun.co.uk

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram