/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/FOTO. VIDEO/ 26 de ani de Independență: Cum au depus Dodon, Candu, Filip și Voronin, flori la monumentul lui Ștefan cel Mare

missing
27 august 2017, ora 11:46

mmf

Pe parcursul acestei zile, în inima Capitalei, pe Piața Marii Adunări Naționale, va avea loc un vast program cultural-artistic, susţinut de interpreți de muzică populară, fanfare și ansambluri folclorice, colective de dansuri populare. În scenă vor evolua ansamblurile „Joc”, „Mărțișor”, orchestra „Fluieraș”, orchestra Academiei de Muzică „Big Jazz Orchestra”, orchestra fraților Advahov și alte colective artistice.

Ziua Independenței Republicii Moldova este marcată anual, la data de 27 august, atunci când a fost adoptată și semnată Declarația de Independență față de Uniunea Sovietică, în anul 1991.

Foto: Privesc.eu

Foto: Privesc.eu

Foto: Privesc.eu

Foto: Privesc.eu

Foto: Privesc.eu

Foto: Privesc.eu

Foto: Privesc.eu

Foto: Privesc.eu

Foto: Privesc.eu

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram