/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Președintele francez Macron a cheltuit 26.000 de euro pentru machiaj de la învestirea sa

27 august 2017, ora 13:56

Suma vehiculată în presa franceză este “mare”, au recunoscut surse ale Palatului Elysee postului ‘Franceinfo’, dar “mai mică”, decât cea cheltuită de predecesorii săi, făcând aluzie la socialistul Francois Hollande (2012-2017) și la conservatorul Nicolas Sarkozy (2007-2012), scrie Agerpres.

Hollande a folosit serviciile unui make-up artist cu normă întreagă, plătit cu un salariu de 6.000 de euro pe lună, precum și ale unui hair-stilist căruia i-a achitat aproape 10.000 de euro lunar.

Sarkozy a angajat și el o profesionistă în make-up, Marina Michelet, în schimbul a 8.000 de euro pe lună.

Palatul Elysee a explicat că s-a preferat angajarea unor colaboratori externi în locul unor persoane cu contracte permanente pentru a-l machia pe Macron, în vârstă de 39 de ani, la conferințele de presă sau la deplasările în străinătate.

Deși a cheltuit mai puțin decât Hollande sau Sarkozy, președinția franceză a informat că se caută o altă formulă de machiaj, mai puțin costisitoare pentru vistieria publică.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram