300 de sticle de tărie fără acte de proveniență, care urmau să fie comercializate persoanelor fizice, depistate de ofițerii de investigație.

La 27 august, pe teritoriul satului Țîra, raionul Florești, polițiștii au oprit un automobilul de model Volvo, condus de un bărbat în vârstă de 35 de ani. După controlul unității de transport, oamenii legii au depistat 300 de sticle de coniac, în sumă de 30.000 lei.

La solicitarea polițiștilor de a prezenta spre verificare actele de însoțire a produselor alcoolice transportate, pasagerul, de 28 de ani, care s-a dovedit a fi „proprietarul” producției nu a putut prezenta niciun act de proveniență asupra mărfii.

Producția a fost ridicată și transportată la laborator pentru efectuarea analizelor necesare și stabilirea calității.

Dacă bărbatul se va dovedi vinovat pentru transportarea ilicită a băuturilor alcoolice, acesta riscă amendă de până la 3.000 de lei.

Poliția recomandă să cumpărați băuturi alcoolice numai din locuri autorizate, pentru a nu vă pune în pericol sănătatea, sau chiar viața.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!