Război în Ucraina, ziua 214: Rușii fug și în Mongolia, atac la Odesa și proteste în Daghestan: Forțele de ordine au tras în aer

social

/FOTO/ Caz tragic la Comrat. O mașină, cu un copil în interior, s-a scufundat într-un iaz. Micuțul avea 8 ani

28 august 2017, ora 15:17
Distribuie:

În această dimineață salvatorii au fost alertați pentru a interveni la extragerea unui mijloc de transport dintr-un bazinul acvatic din preajma orașului Comrat. Apelul la Serviciul 901 din zona de sud a țării a fot recepționat la ora 6.00 min.

Din prima informație se cunoștea că un autovehicul de model „Audi” a ajuns în iazul din apropierea localității, după ce acesta a alunecat în apă. În mașină se afla o persoană matură și doi minori.

Unul dintre minori a fost salvat de persoana aflată în autovehicul, iar un alt minor cu vârsta de 8 ani nu a reușit să supraviețuiască.

La fața locului pentru extragerea mijlocului de transport au intervenit șase salvatori cu două unități de tehnică. Toate circumstanțele acestui caz urmează a fi elucidate de organele de drept.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram