Tragicul caz a avut loc în această dimineața la Comrat. Un copil minor s-a înecat după ce mașina în care se afla s-a scufundat în iazul din localitate.

În această dimineață salvatorii au fost alertați pentru a interveni la extragerea unui mijloc de transport dintr-un bazinul acvatic din preajma orașului Comrat. Apelul la Serviciul 901 din zona de sud a țării a fot recepționat la ora 6.00 min.

Din prima informație se cunoștea că un autovehicul de model „Audi” a ajuns în iazul din apropierea localității, după ce acesta a alunecat în apă. În mașină se afla o persoană matură și doi minori.

Unul dintre minori a fost salvat de persoana aflată în autovehicul, iar un alt minor cu vârsta de 8 ani nu a reușit să supraviețuiască.

La fața locului pentru extragerea mijlocului de transport au intervenit șase salvatori cu două unități de tehnică. Toate circumstanțele acestui caz urmează a fi elucidate de organele de drept.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!