Vlad Plahotniuc, președintele PDM, nu a ratata ocazia să se întâlnească cu câțiva din artiștii care au evoluat duminică seara, pe scena din Piața Marii Adunări Naționale, cu ocazia Zilei Independenței.

Aceasta a postat mai multe fotografii pe Facebook în care aparte într-o atmosferă relaxată și cordială alături de Nicolai Bascov și Dmitrii Malicov.

„Oaspeți dragi din Moscova și București au venit să sărbătorească ieri împreună cu moldovenii Ziua Independenței. O revedere plăcută cu doi vechi și buni prieteni, Nicolai Bascov și Dmitrii Malicov, care răspund întotdeauna cu bucurie invitației de a fi alături de noi în momentele importante”, a scris Plahotniuc pe pagina sa de Facebook.

Reamintim că, Nicolai Baskov, Dmitrii malikov și Polina Gagarina, au evoluat aseară în PMAN, cu ocazia celor 26 de ani de independență a Republicii Moldova. Costurile evoluției artiștilor ruși au fost acoperite de Fundația lui Vlad Plahotniuc „Edelweiss”.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!