Lidera Partidului Acțiune și Solodaritate, Maia Sandu a postat un mesaj pe pagina sa de facebook în care afirmă că guvernarea s-a întrecut în a oferi circ poporului, în loc să-și asume responsabilitatea pentru problemele cu care se confruntă oamenii. De asemenea, ea a adăugat că Plahotniuc se implică în evenimentele culturale organizate de executiv și le transformă în evenimente de partid. Mai jos mesajul integral:

Potrivit liderei PAS, De Ziua Independenţei politicienii de la guvernare s-au întrecut să ofere circ poporului, în loc să-și asume starea deplorabilă a lucrurilor cu care se confruntă oamenii. „Ce au sărbătorit guvernanții ieri? Bogăția lor și sărăcia oamenilor? Vacanțele lor luxoase și disperarea cetățenilor care pleacă la munci peste hotare pentru a asigura supraviețuirea familiei? Armata rusă de pe teritoriul Moldovei? În realitate, și-au sărbătorit propria persoană, organizând cu fast concerte cu staruri invitate din Rusia şi România. Ştim că aceste staruri costă. Teama este că ne costă pe noi. Îi plătesc tot din banii noştri, fiindcă sursele de finanţare sunt obscure. Nu se oferă publicului niciun raport de cheltuieli, nicio dare de seamă, nicio explicație”, a scris Maia Sandu.

„Uzurpatorul Plahotniuc începe să facă în mod fățiș agenda guvernului, implicându-se deja și în evenimentele culturale organizate de executiv și transformându-le în evenimente de partid. Cel care manipulează Occidentul că este luptător cu propaganda rusească cheamă interpreți din Rusia, adâncind sentimentul absurdului”, a mai adăugat Sandu.

Amintim că ieri Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) a dat publicării o declarație cu privire la acțiunile de înaltă trădare comise de Igor Dodon.

Totodată, PAS a anunțat că urmează să depună o plângere penală oficială la Procuratură pentru investigarea actelor de trădare de patrie comise de Dodon Igor în calitatea sa de Președinte.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!