Conducătorul unui microbuz de pe ruta Cernăuți – Briceni este cercetat de organul vamal, după ce a încercat să introducă ilegal în țară în vederea comercializării neautorizate un lot de accesorii și piese componente pentru telefoanele mobile de tip smartphone.

Bunurile, estimate la peste 50 de mii de lei, au fost depistate de către inspectorii postului vamal Criva, care, acționând în baza analizei de risc, au supus verificărilor microbuzul condus de către acesta.

Astfel, în cadrul controlului fizic efectuat, vameșii au depistat 149 de accesorii și piese componente pentru telefoane mobile, în asortiment, pentru care șoferul autovehiculului nu a putut prezenta acte de însoțire.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor și aplicării sancțiunilor prevăzute de legislația în vigoare.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!