Război în Ucraina, ziua 214: Rușii fug și în Mongolia, atac la Odesa și proteste în Daghestan: Forțele de ordine au tras în aer

social

/FOTO/ Două tentative de trecere a graniței cu țigări și marijuană, dejucate de Poliția de Frontieră

29 august 2017, ora 06:49
Distribuie:

În punctul de trecere a frontierei „Otaci”, la pista „pietoni” s-a prezentat pentru a ieși din țară un cetățean moldovean de 35 de ani, locuitor al or. Otaci, înregistrat ca un călător permanent în ptf-ul vizat. Deoarece pe numele acestuia figurau informații precum că ar deține substanțe narcotice, persoana în cauză a fost supusă unui control amănunțit.

În rezultat, patrupezii Poliției de Frontieră au dat de știre despre prezența unor nereguli, fiind depistat în buzunarul acestuia un pachet de țigări, care era ticsit cu substanță vegetală după miros și culoare specific marijuanei. Bărbatul s-a abținut de a face declarații pe faptul celor depistate, iar în prezent este cercetat în stare de libertate. Substanța narcotică a fost ridicată și transmisă expertizei.

Un cetățean al României a încercat să treacă peste frontieră cinci mii de țigarete, ascunse în torpedoul mașinii. Bărbatul de 29 de ani s-a prezentat pe direcția ieșire din R. Moldova, în punctul de trecere „Lipcani”. Și în cazul dat, patrupezii au dus urma spre locașul special amenajat pentru transportarea ilicită a țigărilor. Cercetările, dar și luarea măsurilor legale ce se impun, sunt continuate de organul vamal.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram