Proprietarul unei întreprinderi private din Bălți a ajuns pe banca acuzaților după ce a tuns un minor și i-a scris pe frunte că este hoț. Pedeapsa i-a fost aplicată unuia dintre copii care a intrat pe teritoriul întreprinderii pentru a se juca.

Procurorul Rodica Buza a declarat pentru publicația „SP Bălți” că copiii cu vârstele cuprinse între 6 și 9 ani au pătruns pe teritoriul companiei private pentru a se juca. Antreprenorul l-a prins pe unul, pe cel mai mare, și ca pedeapsă l-a tuns cu o pereche de foarfeci vechi. Ulterior, cu vopsea a scris pe fruntea copilului «Я — вор» „Sunt hoț” și a chemat poliția.

Poliția a deschis un dosar penal în privința privării ilegale de libertate a copilului. Acuzatul este arestat.

„Antreprenorul are 44 de ani. Materialele de caz sunt în curs de examinare la instanța de judecată. Articolul din Codul penal, potrivit căruia el trece ca acuzat, prevede de la 3 la 7 ani de închisoare”, a explicat pentru sursa citată procurorul.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!