/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Doi proxeneți din Căușeni, prinși în flagrant. Racolau tinere și le obligau să se prostitueze în România

missing
29 august 2017, ora 12:25

Acum trei luni, forțele de ordine au intrat în posesia unei informații despre doi locuitori ai raionului Căușeni, ambii de 23 de ani, care profitând de naivitatea tinerelor și de situația lor materială precară, le racolau și le transportau în România.

Astfel, în baza informațiilor acumulate, dar și în vederea reținerii proxeneților în flagrant delict, a fost realizat un filaj al acțiunilor infracționale. În rezultat, s-a stabilit că persoanele vizate după indentificarea potențialei victime, acorda suportul necesar în perfectarea actelor de călătorie. Ulterior, asigura nemijlocit transportarea acesteia peste frontiera de stat. În acest sens, pe traseu Chișinău-Leușeni, polițiștii de frontieră au intervenit pentru reținerea acestora în timp ce intenționau să iasă din țară împreună cu o tânără racolată.

Pe numele ambilor reținuți au fost emise mandate de arest preventiv pentru 25 și respectiv 30 de zile. Polițiștii de frontieră continuă cercetările în scopul identificării altor victime, dar și a persoanelor implicate în infracțiune.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram