Război în Ucraina, ziua 214: Rușii fug și în Mongolia, atac la Odesa și proteste în Daghestan: Forțele de ordine au tras în aer

social

/VIDEO/ Minori implicați în furturi și vagabondaj. Cinci adolescenți din Chișinău, reținuți

29 august 2017, ora 12:28
Distribuie:

Alţi trei minori au fost reţinuţi, după ce au pătruns într-o gheretă de pe teritoriul unei pieţe agricole, de unde au sustras diverse bunuri materiale. Ei s-au dovedit a fi domiciliaţi în Capitală, cu vârstele cuprinse între 14 ani şi 17 ani, fiind observaţi pe timp de noapte la intersecţia străzilor Calea Ieşilor cu Milano, în jurul orei 03.00. Bunurile sustrase au fost depistate asupra lor, fiind escortaţi la Inspectoratul de Poliţie al sectorului Buiucani, pentru a fi cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.

Conform legislaţiei minorii riscă să fie sancţionaţi cu amendă în mărime de la 13 000 lei la 27 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram