Andrian Candu, prim-vicepreședintele Partidului Democrat din Moldova(PDM), a declarat după ședința Biroului Permanent al PDM că unul dintre subiectele discutate a fost și poziția vacantă de ministru al Apărării.

„Mai multe candidaturi se discută și chiar s-a identificat persoana care merită și care va fi propusă la funcția de ministru al Apărării, dar cine este acea persoană vom anunța în timpul apropiat, la timpul potrivit”, a menționat Candu.

TV8 amintește că funcţia de ministru al Apărării a rămas vacantă la începutul anului curent după ce președintele Igor Dodon a semnat, la solicitarea Partidului Liberal, decretul de demitere din funcție a lui Anatol Şalaru.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!