/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Arena Mare a Circului din Chișinău va fi luminată din nou. Aici fi montată o piesă de teatru

30 august 2017, ora 09:03

Teatrul Copiilor prezintă un spectacol muzical inedit, inspirat din celebra comedie a lui William Shakespeare „Visul unei nopți de vară”. 40 de actori copii, cu vârste cuprinse între 5 şi 16 ani, vor evolua în cadrul unui spectacol grandios, plin de aventuri miraculoase, muzică, dans și acrobații. Coloana sonoră de excepție va fi interpretată LIVE de personajele feerice din piesă, acompaniate de o veritabilă orchestră a copiilor. În timpul spectacolului Arena Mare a Circului din Chișinău va fi scăldată într-un show de lumini, creând o atmosferă de vis. Magia va fi întregită de evoluția captivantă a micilor actori deghizaţi în costume.

Acțiunea principală are loc într-o pădure magică în care sălășluiesc zâne, duhuri, spiriduși, amazoane călări, regi și regine. Niște copii din împărăția oamenilor fug de acasă, rătăcindu-se în mijlocul propriilor neînțelegeri și a farselor unui duh al pădurii pus pe glume. Un grup de meșteri din cetatea de alături se adâncesc şi ei în desișurile fermecate ca să pună la cale o surpriză pentru nunta ducelui. Peripețiile copiilor, zânelor și a meșterilor se încurcă într-un amalgam de situații haioase, pline de farmec și umor, care se dezleagă într-un mod neașteptat.

Teatrul Copiilor este la a 4-a ediție, şi de această dată cu un spectacol deosebit, desfășurat în cadrul inițiativei sociale #LumineazăCircul, lansată în primăvară de formația Gândul Mâţei. Cu prilejul concertului aniversar de 20 de ani de la înființarea trupei, Arena Mare a Circului din Chișinău a fost renovată pentru a putea găzdui evenimente culturale şi a susține astfel relansarea spectacolelor de circ în această arenă.

Provocării de implicare în evenimentul din acest an al Teatrului Copiilor a răspuns Şcoala Republicană de Hipism şi Pentatlon Modern şi participanții îndrăgiţi ai emisiunii televizate „Wow Kids!”

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram