/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/FOTO. VIDEO/ Gafă de Primă Doamnă. Melania Trump s-a pornit în zona devastată de inundații pe tocuri cui

missing
30 august 2017, ora 09:21

„Melania seamănă cu Barbie Alertă Inundații. Cu siguranță pantofii ei Loubs nu sunt impermeabili”, scrie Maria del Russo, făcând referire la luxoasa marcă de încălțăminte Louboutin.

„Ajutorul se îndreaptă spre, Texas! Nu vă îngrijorați, Melania poartă tocuri cui speciale pentru furtună”, lansează într-un tweet comicul și producătorul Brad Wollack, în timp ce J.D. Altman îi recomandă Melaniei să poarte tocuri și mai înalte pentru a face față inundațiilor.

Actrița de comedie Jessica Kirson chiar o felicită: „Excelentă idee @FLOTUS. Puteți să strângeți cu tocurile ruinele rămase”. Un alt internaut o avertizează pe Prima doamnă: „Nu este săptămâna modei de la Millano, Melania”.

În afară de încălțăminte, prima doamnă a fost criticată și pentru alte accesorii vestimentare, precum ochelarii care îi dădeau un look de aviator. „Se crede probabil la Top Gun”, prestigioasa școală americană de pilotaj, se arată într-un mesaj pe Twitter, în timp ce un alt utilizator @TheTommyJ411 se întreabă dacă Melania „va pilota avionul până în Texas”.

Soțul său, Donald Trump, era în schimb pregătit de intemperii, apărând fără cravată într-un trenci marca președinției și o pereche de ghete cu adevărat impermeabile.

La aterizare însă, Melania și-a schimbat încălțămintea și a optat pentru o pereche de teniși albi.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram