Război în Ucraina, ziua 214: Rușii fug și în Mongolia, atac la Odesa și proteste în Daghestan: Forțele de ordine au tras în aer

social

Bălți: A anunțat poliția despre un bărbat mort în apartamentul său, acum riscă 15 ani de închisoare

31 august 2017, ora 14:47
Distribuie:

„Anchetă preliminară a corpului a relevat leziuni multiple: traumatism cranian închis, echimoze pe față, fracturi ale oaselor nasului, fracturi în piept, ș.a.”, – a spus procurorul Mihail Galben pentru publicația „SP Bălți”.

Pe acest caz a fost deschis un dosar penal în conformitate cu articolul „Înfăptuirea intenționată a vătămărilor corporale grave sau a altor daune grave pentru sănătate, care au dus la moartea victimei”, care prevede de la 12 la 15 ani de închisoare.

Ofițerii de investigație au motive să creadă că suspecta – proprietara apartamentului – nu este în deplinătatea facultăților mintale. “Ea este izolată pentru a trece examenul psihiatric. După primirea rezultatelor, se va lua o decizie cu privire la acțiunile ulterioare în cadrul acestui caz penal”, a adăugat procurorul.

Nu se cunosc motivele care ar fi stat la baza crimei. Ancheta continuă.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram