O locuitoare a orașului Bălți a anunțat poliția că în apartamentul ei a murit un om. Corpul unui bărbat în vârstă de 61 de ani, care aparent se afla în casă la invitația gazdelor, a fost găsit în dormitor. Cu toate acestea, când poliția a sosit în apartament, acestora le-a atras atenția semnele evidente ale unei morți violente.

„Anchetă preliminară a corpului a relevat leziuni multiple: traumatism cranian închis, echimoze pe față, fracturi ale oaselor nasului, fracturi în piept, ș.a.”, – a spus procurorul Mihail Galben pentru publicația „SP Bălți”.

Pe acest caz a fost deschis un dosar penal în conformitate cu articolul „Înfăptuirea intenționată a vătămărilor corporale grave sau a altor daune grave pentru sănătate, care au dus la moartea victimei”, care prevede de la 12 la 15 ani de închisoare.

Ofițerii de investigație au motive să creadă că suspecta – proprietara apartamentului – nu este în deplinătatea facultăților mintale. “Ea este izolată pentru a trece examenul psihiatric. După primirea rezultatelor, se va lua o decizie cu privire la acțiunile ulterioare în cadrul acestui caz penal”, a adăugat procurorul.

Nu se cunosc motivele care ar fi stat la baza crimei. Ancheta continuă.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!