/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 754: Noi bombardamente și Putin în Piața Roșie. Chișinăul nu recunoaște alegerile din Rusia

Bălți: A anunțat poliția despre un bărbat mort în apartamentul său, acum riscă 15 ani de închisoare

31 august 2017, ora 14:47

„Anchetă preliminară a corpului a relevat leziuni multiple: traumatism cranian închis, echimoze pe față, fracturi ale oaselor nasului, fracturi în piept, ș.a.”, – a spus procurorul Mihail Galben pentru publicația „SP Bălți”.

Pe acest caz a fost deschis un dosar penal în conformitate cu articolul „Înfăptuirea intenționată a vătămărilor corporale grave sau a altor daune grave pentru sănătate, care au dus la moartea victimei”, care prevede de la 12 la 15 ani de închisoare.

Ofițerii de investigație au motive să creadă că suspecta – proprietara apartamentului – nu este în deplinătatea facultăților mintale. “Ea este izolată pentru a trece examenul psihiatric. După primirea rezultatelor, se va lua o decizie cu privire la acțiunile ulterioare în cadrul acestui caz penal”, a adăugat procurorul.

Nu se cunosc motivele care ar fi stat la baza crimei. Ancheta continuă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram