Lacul de acumulare Dubăsari a fost inspectat de angajații Serviciului Piscicol de Stat. Prin urmare au fost încheiate nouă procese-verbale pescarilor care nu dețineau permise de pescuit. Suma totală a amenzilor aplicate conform art. 114(1) al Codului Contravențional al R. Moldova constituie 2800 lei.

Totodată, inspectorii au depistat mai multe plase de pescuit cu o lungime totală de 700 de metri. Acestea erau amplasate în preajma satelor Holercani și Molovata. Mai mulți pescari amatori au fost verificați.

Autoritățile recomandă cetățenilor care au intenția să pescuiască în obiectivele acvatice piscicole naturale să procure permise de pescuit eliberate de către Serviciul Piscicol.

Foto: Facebook/Serviciul Piscicol de Stat

Foto: Facebook/Serviciul Piscicol de Stat

Foto: Facebook/Serviciul Piscicol de Stat

Foto: Facebook/Serviciul Piscicol de Stat

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!