Nu au fost bine instalate că sunt deja vandalizate. După ce acum câteva zile au fost blocate cu gumă de mestecat, trei cișmele din parcul Valea Morilor au fost deteriorate în această dimineață. 

„La cișmeaua unde a avut loc inaugurarea a fost deteriorat mecanismul și curgea continuu. La cișmeaua de lângă plajă a fost furată o piesă din mecanismul de deschidere, iar la a treia a fost deteriorat tot mecanismul. La moment nu sunt sigură că vom continua instalarea cișmelelor”, a scris Veronica Herța pe pagina sa de Facebook.

Până acum au fost date în exploatare 9 cișmele din cele 13 planificate. Cheltuielile pentru instalare și consumul de apă sunt suportate de Apă-Canal Chișinău. Cișmelele sunt aduse din România. Prețul pentru o unitate este de 6.500 de lei.

Foto: Facebook/Veronica Herta

Foto: Facebook/Veronica Herta

Foto: Facebook/Veronica Herta

Foto: Facebook/Veronica Herta

Foto: Facebook/Veronica Herta

 

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!