/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Participă la Freelance Meetup: <Web Development> cu Iulian Gulea și află mai multe despre comunitate de freelanceri din Moldova

missing
31 august 2017, ora 14:13

Fiecare întrunire va pune în discuție cele mai noi fapte, trenduri, oportunități, dar și istorii din partea celor care au ales freelancingul în favoarea unui serviciu cu program de lucru fix.

Vino pe data de 7 septembrie, la Dreamups, cu începere de la 18:30 și cunoaște-l pe Iulian Gulea, cel care va sparge gheața și va modera primul eveniment Freelance Meetup: <Web Development>. Iulian are peste 7 ani de experiență în dezvoltarea proiectelor web de toată complexitatea, de la website-uri simple, până la produse SaaS din cele mai complexe. Deține cu profesionalism limbajele de programare Java Script, Django, Phyton etc. Printre altele, Iulian este pasionat de Data Science și antreprenoriat. Acesta este Head of Technology și cofondator la Spark Research Labs, cofondator la Gaus și BookVoyager – câștigătorii premiului mare de anul acesta la Founder Institute Chișinău și premianții locului I la Startup Weekend în Praga.

Dacă ești freelancer, angajat, angajator sau pur și simplu în căutarea unui comunități prietenoase de profesioniști, ești așteptat cu drag la eveniment. Tot ce trebuie să faci, este să te înregistrezi AICI.

Evenimentele din seria Freelance Meetup vor avea loc bilunar, iar accesul la acestea este
gratuit.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram