Dreamups Innovation Campus, în parteneriat cu Toptal - una dintre cele mai mari rețele de liberi profesioniști din lume, lansează Freelance Meetup. Freelance Meetup este o nouă serie de evenimente tematice, menite să aducă împreună comunitatea de freelanceri din Moldova.

Fiecare întrunire va pune în discuție cele mai noi fapte, trenduri, oportunități, dar și istorii din partea celor care au ales freelancingul în favoarea unui serviciu cu program de lucru fix.

Vino pe data de 7 septembrie, la Dreamups, cu începere de la 18:30 și cunoaște-l pe Iulian Gulea, cel care va sparge gheața și va modera primul eveniment Freelance Meetup: <Web Development>. Iulian are peste 7 ani de experiență în dezvoltarea proiectelor web de toată complexitatea, de la website-uri simple, până la produse SaaS din cele mai complexe. Deține cu profesionalism limbajele de programare Java Script, Django, Phyton etc. Printre altele, Iulian este pasionat de Data Science și antreprenoriat. Acesta este Head of Technology și cofondator la Spark Research Labs, cofondator la Gaus și BookVoyager – câștigătorii premiului mare de anul acesta la Founder Institute Chișinău și premianții locului I la Startup Weekend în Praga.

Dacă ești freelancer, angajat, angajator sau pur și simplu în căutarea unui comunități prietenoase de profesioniști, ești așteptat cu drag la eveniment. Tot ce trebuie să faci, este să te înregistrezi AICI.

Evenimentele din seria Freelance Meetup vor avea loc bilunar, iar accesul la acestea este
gratuit.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!