Încă o competiție inedită a avut loc la Hawaii. Mai mulți participanți au făcut surfing pe nave construite chiar de ei. Competiția, care se desfășoară de patru ori pe an, a moștenit denumirea „Petrecerea Valurilor”.

Au profitat din plin de agitația oceanului și s-au adunat la cea de-a patra ediție anuală a „Petrecerii Valurilor”, desfășurată în apropiere de plaja Waikiki. Mai multe echipe au avut sarcina de a-și construi propriile nave de surf și de a prinde cel mai bun val. Puțini au ajuns, însă, pe țărmurile plajei fără a cădea de pe navă.

Doar cei mai iscusiți au reușit să țină echilibrul până la final. Participanții sunt îmbrăcați în costume speciale. Competiția este ultima din acest sezon și se desfășoară al doilea an consecutiv.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!