Război în Ucraina, ziua 214: Rușii fug și în Mongolia, atac la Odesa și proteste în Daghestan: Forțele de ordine au tras în aer

social

Zeci de pompierii și polițiști vor asigura odinea publică de Ziua Limbii Române

31 august 2017, ora 06:30
Distribuie:

Potrivit Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale, pentru prevenirea și lichidarea situațiilor excepționale, dar și pentru menținerea securității antiincendiare, în servantul de luptă vor activa peste 300 de persoane cu 130 de unități de tehnică. Mai mult, în Piața Marii Adunări Naționale vor fi dislocate două autospeciale de intervenție pentru menținerea securității antiincendiare pe parcursul măsurilor cultural artistice.

Inspectoratul Național de Patrulare informează că angajații INP vor dirija traficul rutier la intrările în capitală. Totodată, pentru a nu se crea ambuteiaje odată cu începerea unui nou an de învățământ, în perioada 31 august – 9 septembrie, mai mulți ofițeri de patrulare vor fi repartizați pe străzile municipiului Chișinău, și anume la sensul girator TUTUN-CTC. La fel, este vorba despre sensul giratoriu străzilor Ion Creangă – Ștefan cel Mare – Calea Ieșilor, Negruzzi – Gagarin-Albișoara – D. Cantemir, dar și la intersecția străzilor Ismail-Calea Moșilor-Calea Basarabiei, Ciuflea-București și Calea Orheiului-Studenților.

De asemenea, pentru menținerea ordinii publice și securității circulației rutiere vor fi plasate patrule pedestre în apropriere de Gara de Nord, Sud și Centru din capitală. Inspectoratul Național de Patrulare recomandă șoferilor să adapteze viteza, să păstreze distanța între autovehicule și să se conformeze indicațiilor ofițerilor de patrulare.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram