De astăzi, 1 septembrie, rutele de troleibuz nr. 11 şi 16, care pe parcursul verii au fost suspendate, îşi reiau activitatea în capitală. Directorul Regiei Transport Electric a municipiului Chişinău, Gheorghe Morgoci, a declarat pentru IPN, că pe ruta nr. 11 vor circula opt unităţi de transport, iar pe nr. 16, cinci unităţi de transport.

Potrivit lui Gheorghe Morgoci, troleibuzele vor circula după graficul vechi afişat în staţiile de aşteptare. Punerea în circulaţie a celor două rute de troleibuz se datorează majorării fluxului de pasageri, odată cu revenirea elevilor și studenților la ore, precum și a multor persoane din concediu.

Tot de astăzi, 1 septembrie, numărul unităţilor de transport pe rutele din capitală este majorat. Pe străzile capitalei vor circula 302 troleibuze şi peste 100 de autobuze, cu câteva zeci mai multe decât în perioada estivală.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!