Război în Ucraina, ziua 214: Rușii fug și în Mongolia, atac la Odesa și proteste în Daghestan: Forțele de ordine au tras în aer

social

Facturi comerciale falsificate, depistate la șoferul unui microbuz de pe ruta Moldova - Italia

01 septembrie 2017, ora 13:57
Distribuie:

Echipa de control a descoperit în borseta șoferului microbuzului, trei facturi comerciale care aveau aplicate ştampile cu inscripţia TAX FREE.

Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea facturilor depistate, poliţiştii de frontieră au procedat la efectuarea de verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că ştampilele aplicate pe respectivele facturi nu îndeplinesc elementele de siguranţă ale unora autentice, acestea fiind false.

Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că a primit documentele de la două persoane de sex feminin, a căror identitate nu o cunoaşte, şi trebuia să le predea unei persoane în oraşul Regio Emillia din Italia. Acesta a mai adăugat că nu avea cunoştință că facturile sunt falsificate.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de fals material în înscrisuri oficiale.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram