Război în Ucraina, ziua 214: Rușii fug și în Mongolia, atac la Odesa și proteste în Daghestan: Forțele de ordine au tras în aer

social

/FOTO. VIDEO/ Incendiu în centrul Capitalei. Mai multe persoane, printre care și minori, au fost evacuate

01 septembrie 2017, ora 13:14
Distribuie:

Update: Pompierii au acționat pentru stingere, în paralele efectuându-se evacuarea a șase persoane, dintre care și minori, de la etajele superioare ale blocului locativ. La ora 10:38 minute, a fost anunțată localizarea incendiului, astfel încât nu a mai existat pericol de extindere a focului. Ulterior, s-a estimat că suprafața distrusă de foc, este de aproximativ 45 metri pătrați, suprafață pe care au ars lucruri vechi. Echipele de salvatori au continuat să lucreze pentru lichidare și pentru lucrările de demontare-spălare. În urma acestui incendiu, nimeni nu a avut de suferit, urmând să fie stabilite circumstanțele și cauza acestui incendiu.

Potrivit statisticii, de la începutul anului, în țară au fost înregistrate 1059 de incendii.

Incendiul a fost localizat, iar mai multe persoane au fost evacuate. „Ambulanța a fost chemată la fața locului, pentru că o persoană a avut nevoie de îngrijiri mediale. Încă nu știm exact câte persoane ar fi suferit în acest incendiu și cât este de gravă situația lor”, a menționat ofițerului de presă al Serviciului Situațiilor Excepționale, Liliana Pușcașu.

Circulația rutieră a fost sistată pe strada Pușkin din cauza incendiului. Mai multe detalii puteți citi AICI.

Foto: DSE

Foto: DSE

Foto: DSE

Foto: DSE

Foto: DSE

Foto: DSE

Foto: DSE

 

 

 

Posted by Andrei Andrievski on Freitag, 1. September 2017

Posted by Andrei Andrievski on Freitag, 1. September 2017

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram