Un incendiu a izbucnit în această dimineață pe strada Coșbuc în centrul Capitalei. Incendiul a izbucnit într-un apartament cu două camere. La fața locului s-au deplasat trei autospeciale de intervenție.

Update: Pompierii au acționat pentru stingere, în paralele efectuându-se evacuarea a șase persoane, dintre care și minori, de la etajele superioare ale blocului locativ. La ora 10:38 minute, a fost anunțată localizarea incendiului, astfel încât nu a mai existat pericol de extindere a focului. Ulterior, s-a estimat că suprafața distrusă de foc, este de aproximativ 45 metri pătrați, suprafață pe care au ars lucruri vechi. Echipele de salvatori au continuat să lucreze pentru lichidare și pentru lucrările de demontare-spălare. În urma acestui incendiu, nimeni nu a avut de suferit, urmând să fie stabilite circumstanțele și cauza acestui incendiu.

Potrivit statisticii, de la începutul anului, în țară au fost înregistrate 1059 de incendii.

Incendiul a fost localizat, iar mai multe persoane au fost evacuate. „Ambulanța a fost chemată la fața locului, pentru că o persoană a avut nevoie de îngrijiri mediale. Încă nu știm exact câte persoane ar fi suferit în acest incendiu și cât este de gravă situația lor”, a menționat ofițerului de presă al Serviciului Situațiilor Excepționale, Liliana Pușcașu.

Circulația rutieră a fost sistată pe strada Pușkin din cauza incendiului. Mai multe detalii puteți citi AICI.

Foto: DSE

Foto: DSE

Foto: DSE

Foto: DSE

Foto: DSE

Foto: DSE

Foto: DSE

 

 

 

Posted by Andrei Andrievski on Freitag, 1. September 2017

Posted by Andrei Andrievski on Freitag, 1. September 2017

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!