Un locuitor al municipiului Chișinău, în vârstă de 33 de ani, este cercetat de către subdiviziunile specializate ale Serviciului Vamal pentru tentativă de scoatere ilegală din țară a produselor de tutungerie în cantități comerciale.

Loturile au fost depistate de către câinii de serviciu ai Vămii Leușeni, după ce au semnalat prezența acestora în zona rezervorului de combustibil al autoturismului condus de către contravenient. În rezultat, vameșii au descoperit 16.000 de țigarete, marca „Winston”, marcate cu timbru de acciz al Republicii Moldova.

Întregul lot de bunuri a fost reținut în vederea confiscării, iar persoana implicată urmează a fi sancționată în baza art. 287 alin. (10) al CC al RM, care prevede achitarea unei amenzi ce poate varia între 3.000 și 4.500 de lei.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!