/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Au elogiat Limba Română. Prima lecție din acest an de studii, dedicată „Limbii noastre”

missing
01 septembrie 2017, ora 15:55

Profesorii au rol important în dezvoltarea noii generații. Sacrificiul lor nu este, însă, întotdeauna apreciat. Totuși, aceștia fac tot posibilul pentru a suscita interesul copiilor față de carte, istorie și față de valorile care ne-au marcat ca popor.

Elevii s-au pregătit minuțios de prima lecție, dedicată „Limbii noastre”.

Limba noastră este alcătuită de către Alexei Mateevici, preot născut în Căinari. Prin ea ne arătăm devotamentul nostru față de țară, devotamentul, prețuirea”;

Și ce culori are drapelul? Roșu, galben, albastru”.

Anul acesta, prima lecție s-a desfășurat sub genericul „Limba noastră-i o comoară”, în baza unui ordin semnat de Ministrul Educaţiei, Culturii şi Cercetării, Monica Babuc, având în vedere împlinirea a 100 de ani de la scrierea poemului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram