/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 784: Atac sângeros la Cernihov și incendiu puternic în Crimeea. Zelenski convoacă Consiliul Ucraina-NATO

/GRAFIC/ Cât și ce mănâncă moldovenii. În consumul populației predomină pâinea

missing
02 septembrie 2017, ora 16:02

Consumul anual de pâine și produse de panificație a fost în medie de 116,8 kg/persoană, cu variații semnificative de la 126,8 kg/persoană pentru pensionari până la 86,1 kg/persoană pentru întreprinzători.

Consumul de carne și produse din carne, echivalent carne proaspătă, a fost în medie de 47,1 kg/persoană, cel mai mare consum fiind înregistrat în gospodăriile din mediul urban și gospodăriile mai puțin numeroase. În mediul urban populația consumă de asemenea mai multe produse lactate, ouă, legume și fructe, iar în mediul rural predomină consumul de pâine și produse de panificație, pește și cartofi.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram