/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

În parcurile industriale din Moldova s-a investit 53,4 milioane lei, în primele șase luni din 2017

03 septembrie 2017, ora 08:49

Conform datelor Direcției politici investiționale și competitive al Ministerului Economiei și Infrastructurii, în perioada respectivă de timp volumul producției realizate de rezidenții parcurilor industriale a crescut cu peste 43 la sută, atingând cifra de 781,3 milioane lei, volumul impozitelor și taxelor achitate au crescut cu peste 102%.

La 30 iunie curent, în cadrul parcurilor industriale activau 2714 persoane, cu 559 persoane mai mult comparativ cu perioada similară a anului trecut.

Începând cu anul 2011 și până în Republica Moldova au fost create 10 parcuri industriale, în cadrul cărora își desfășoară activitatea 60 de agenți economici – PI „Tracom” și PI „FAIP” (municipiul Chișinău), PI „Răut” (municipiul Bălți), PI „Cimişlia” (or. Cimișlia), PI „Edineţ” (or. Edineț), PI „Comrat”, (or. Comrat), PI „CAAN” și PI „Triveneta Cavi Divelopment” (or. Strășeni), PI „Bioenergagro” (or. Drochia) și PI „Cahul” (or. Cahul).

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram