/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Data celui mai important eveniment Apple a fost confirmată. iPhone 8 se lansează pe 12 septembrie

missing
04 septembrie 2017, ora 06:20

Data de 12 septembrie pentru lansarea iPhone 8 nu a mai surprins pe nimeni. Aceasta a fost doar cea mai recentă confirmare a faptului ca gigantul din Cupertino nu mai face o treabă foarte bună în a păstra secrete. Eventual, tocmai pentru că știam de aproximativ două săptămâni această dată, putem considera că multe dintre speculațiile din jurul viitorului smartphone Apple sunt de asemenea corecte.

Cel mai important eveniment Apple de peste an a fost confirmat de compania americană la începutul anului. Vânzările de iPhone-uri continuă să fie cea mai importantă sursă de profit pentru gigantul din Cupertino. Din acest motiv, presiunea pentru ca viitorul terminal să fie revoluționar este foarte mare.

După cum se poate vedea pe invitația de mai sus, aceasta este primul eveniment din istoria compania care se va desfășura în noul campus Apple, sub formă de navă spațială. De aproximativ cinci ani se lucrează la acel sediu și reprezintă ultimul proiect major din istoria companiei în care s-a implicat în mod direct Steve Jobs. Datorită acestui fapt, sala în care va avea loc evenimentul poartă numele fondatorului Apple.

Din invitație nu reies detalii legate de gadgeturile ce vor fi lansate la eveniment, dar având în vedere că fiecare iPhone din ultimii șase ani a fost anunțat în luna septembrie, este puțin probabil ca noul model să întârzie. iPhone 8 trebuie să vină la pachet cu un design spectaculos comparativ cu ultimele trei telefoane Apple ce au fost aproape identice vizual. Lista zvonurilor include o ramă inexistentă, un panou OLED, un mecanism pentru detectarea feței, încărcare wireless și un buton Home virtual în locul celui tradițional.

Nu este exclus ca tot pe 12 septembrie să fie lansate versiunile finale de iOS 11, macOS High Sierra și WatchOS 4. Un nou Apple TV, iPhone 7 și 7S Plus s-ar putea afla de asemenea pe listă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram