Război în Ucraina, ziua 85: Filmare de la Azovstal, risc de default al Rusiei și ajutor uriaș de 40 de miliarde din SUA

social

Chirurga de la Urgenţă, care ar fi cerut 13 mii de lei de la o femeie bătută de concubin, suspendată din funcție

05 septembrie 2017, ora 10:17
Distribuie:

Medicul este bănuit că ar fi pretins 13.000 de lei de la o pacientă pentru o intervenţie chirurgicală.

Potrivit denunţătoarei, acum o lună, a ajuns la Spitalul de urgenţă cu multiple traumatisme ale mandibulei, după ce a fost maltratată de concubinul său. Femeia a fost diagnosticată cu fractură severă şi a fost planificată o intervenţie chirurgicală de urgenţă.

Însă, după discuţia cu medicul chirurg şi achitarea costului intervenţiei în casa Spitalului, pacienta a fost somată să mai achite 10.000 de lei pentru „urgentarea operaţiei”.

Din spusele denunţătoarei, medicul-chirurg i-ar mai fi cerut încă 3.000 de lei după intervenţia chirurgicală. Femeia s-a adresat la CNA, iar astăzi ofiţerii şi procurorii au documentat transmiterea celei de-a doua tranşe şi au prins medicul în flagrant.

Chirurgul a fost escortat la Centrul Naţional Anticorupţie, unde este audiat de ofiţerii de urmărire penală. Femeia (chirurgul) a predat banii primiţi şi şi-a recunoscut vina. Pe numele ei a fost iniţiată o urmărire penală, iar dacă va fi găsită vinovată, aceasta riscă puşcărie, amendă şi privarea de dreptul de a ocupa anumite funcţii pe o perioadă determinată de timp.

Urmărirea penală este condusă de procuratura Anticorupţie.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram