/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Deputată: „Liderul PDM ia elicopterul și ajunge exact acolo, unde îi trebuie”

missing
05 septembrie 2017, ora 18:52

Ea a povestit despre faptul că a trăit fiecare trădare a foștilor colegi și că a auzit în repetate rânduri despre presiunile și intimidările care au loc în teritoriu. În acest context ea a făcut referire la liderul Partidului Democrat care „ia elicopterul și ajunge exact acolo, unde îi trebuie, pentru a fi “eficient” în a băga groaza în cetățeni”.

Ciobanu mai susține că posibil liderul PL își merită soarta. „Se zice că există oameni cărora în viață li se întâmplă ceea ce merită. Analizând retrospectiv acțiunile liderului PL în raport cu noi, PLDM, sunt tentată să cred că el este unul din acei oameni, căruia i se întâmplă exact ceea ce merită”, a scris Ciobanu.

Mai jos citiți mesajul integral al deputatei:

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram