Fostul președinte al Adunării Populare a Găgăuziei, Dumitru Constantinov, a lovit cu mașina un copil de 7 ani. Minorul se afla în coma, iar Constantinov a fost reținut pentru 72 de ore.

Accidentul s-a produs ieri seara. Potrivit unor publicații on-line din Autonomia Găgăuză, Constantinov ar fi declarat că a văzut mai mulți copii care se jucau pe marginea drumului. La un moment dat, unul dintre ei ar fi sărit în fata mașinii sale, iar el nu a reușit să evite impactul. Minorul a căzut și s-a lovit cu capul de asfalt.

Victima a fost transportată de urgență în secția de reanimare a spitalului raional, iar apoi a fost transportată la Institutul Mamei și Copilului din Chișinău.

Potrivit medicilor, copilul se află în stare gravă. Testul de alcoolemie a demonstrat că șoferul nu era în stare de ebrietate. A fost pornit un proces penal.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!