/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

L-a impus să-și sape groapa. Un minor a fost răpit după ce a spart geamul unui consătean

missing
05 septembrie 2017, ora 17:12

Cazul a avut loc încă în luna iulie, dar a ieșit la iveala abia acum, după ce suspectul a început să o amenințe și pe mama minorului. Speriată, aceasta a comunicat totul poliției.

Potrivit ofițerului de presa al IGP, Oxana Toderiță, minorul ar fi spart geamul suspectului, în vârstă de 25 de ani. Acesta a hotărât să-l învețe minte – l-a răpit, l-a închis în beci, l-a maltratat fizic și l-a somat să-și sape groapa. Ulterior, a mers acasă la mama minorului cerându-i daune – plata pentru geamul spart.

Suspectul a fost arestat pentru 72 de ore. Acesta a mai fost anterior cercetat penal pentru furt. Dacă va fi găsit vinovat, individul riscă până la 10 ani de închisoare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram