Caz ieșit din comun la Dondușeni. Un băiat de 14 ani a fost închis într-un beci și obligat să-și sape propria groapă după ce a fost răpit de un consătean.

Cazul a avut loc încă în luna iulie, dar a ieșit la iveala abia acum, după ce suspectul a început să o amenințe și pe mama minorului. Speriată, aceasta a comunicat totul poliției.

Potrivit ofițerului de presa al IGP, Oxana Toderiță, minorul ar fi spart geamul suspectului, în vârstă de 25 de ani. Acesta a hotărât să-l învețe minte – l-a răpit, l-a închis în beci, l-a maltratat fizic și l-a somat să-și sape groapa. Ulterior, a mers acasă la mama minorului cerându-i daune – plata pentru geamul spart.

Suspectul a fost arestat pentru 72 de ore. Acesta a mai fost anterior cercetat penal pentru furt. Dacă va fi găsit vinovat, individul riscă până la 10 ani de închisoare.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!