Ministerul Justiției lansează concursul de selectare a voluntarilor pentru activitate în domeniul comunicare și relații publice. Tinerii interesați de colaborare sunt îndemnați să expedieze aplicațiile până pe 25 septembrie 2017, pe adresa de e-mail: voluntari@justice.gov.md.

Ministerul Justiției lansează concursul de selectare a voluntarilor pentru activitate în domeniul comunicare și relații publice. Tinerii interesați de colaborare sunt îndemnați să expedieze aplicațiile până pe 25 septembrie 2017, pe adresa de e-mail: voluntari@justice.gov.md.

Dosarul de participare trebuie să includă obligatoriu CV-ul și scrisoarea de intenție, menționând motivația, perioada de timp disponibilă, persoanele de referință și interesul pentru 1-3 domenii de activitate a instituției ce intenționează să le promoveze (ex: elaborarea legislației, profesiile conexe justiției, organizațiile necomerciale, probațiunea, sistemul penitenciar, drepturile omului, etc). Opțional, pot fi atașate certificate, diplome și/sau scrisori de recomandare.

Cerințe și abilități solicitate de la candidați:

– studii în jurnalism, comunicare, limbi străine, drept (în curs sau finalizate);
– cunoștințe teoretice și/sau practice în domeniu;
– utilizare avansată a computerului (inclusiv social media, multimedia);
– comunicabilitate, receptivitate și spirit de echipă.

Oportunitățile oferite de Ministerul Justiției:

– carnet și contract de voluntariat;
– mediu propice pentru aplicarea cunoștințelor/ideilor inovative;
– interacțiune cu presa și rețelele de socializare;
– posibilitate de învățare și autodezvoltare multilaterală;
– inițiere și desfășurare a campaniilor de informare;
– asistență logistică a evenimentelor;
– colectiv prietenos și calificat.

Voluntarii vor participa la diverse activități: desfășurarea evenimentelor organizate de Ministerul Justiției și partenerii săi, monitorizarea analitică a materialelor publicate în presă despre activitatea instituției, editarea comunicatelor de presă, a interviurilor, producerea materialelor multimedia, social media, etc.

Aplicanții vor fi notificați despre rezultatele procesului de selecție printr-un mesaj electronic.

Pentru mai multe informații, contactați Serviciul Protocol, Informare și Comunicare cu Mass-Media al Ministerului Justiției tel: (+373 22) 20 14 40 / e-mail: presa@justice.gov.md

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!