Alexandru Bodean, tânărul moldovean care a suferit un accident vascular cerebral în timp ce se afla în Statele Unite ale Americii, a luptat continuu timp de trei ani, iar acum a reușit să facă primii pași.

În 2014, atunci când a avut loc incidentul, povestea lui Alexandru a reușit să sensibilizeze mii de oameni care s-au mobilizat pentru a-l ajuta financiar. După ce a urmat mai multe cure de tratament, tânărul a reușit să se recupereze.

Alexandru Bodean a plecat în Statele Unite în iunie 2014 ca să câştige bani pentru tratamentul mamei sale, care suferă de cancer. La începutul lui august, băiatul a suferit însă un atac cerebral şi a ajuns într-un spital din Alabama.

Cazul tânărul a fost intens mediatizat, iar cu ajutorul oamenilor cu inimă mare, Alexandru a reușit să se recupereze.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!