/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/FOTO/ Jurnalistul rus, căruia i s-a interzis intrarea în Moldova, s-a întâlnit totuși la Chișinău cu Dodon

06 septembrie 2017, ora 14:44

Este vorba de redactorul șef al ziarului „Аргументы и Факты”, Igor Chernyak, care după ce a fost întors de pe Aeroportul Internațional Chișinău, a reușit într-un final să intre în țară pentru a discutat cu Igor Dodon.

„În cadrul dialogului am făcut un schimb de opinii privind situația politică din țară, dar și din regiune. Totodată, am oferit un interviu amplu. Am răspuns la multiplele întrebări de interes major atât pentru locuitorii din interiorul ţării, cât şi pentru conaționalii noștri, aflați peste hotare. Mi-am exprimat regretul în legătură cu incidentul produs acum câteva zile cu privire la interdicția de intrare în Republica Moldova pentru jurnaliștii ruși. Consider că astfel de acțiuni sunt nu doar neprietenești, ci şi provocatoare în adresa reprezentanților din diverse domenii de activitate”, a scris președintele pe pagina sa de Facebook.

Igor Dodon a condamnat cu fermitate blocarea activității mass-media rusești, menționând că o majoritate pro-europeană nu dorește să observe activitățile anti-stat ale unor mass-media occidentale din România care subminează în mod deschis statalitatea Moldovei

Foto: Facebook/Igor Dodon

Foto: Facebook/Igor Dodon

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram