/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

PSRM insistă pe anularea Acordului de Asociere cu UE. „Integrarea Euro-asiatică este singura soluție pentru dezvoltarea Moldovei”

06 septembrie 2017, ora 10:37

„După trei ani de punere în aplicare a Acordului de Asociere cu Uniunea Europeană, poporul moldovean a devenit mult mai sărac, iar „genocidul social” continuă”, se menționează în declarație.

„Comitetul Executiv Politic al PSRM afirmă că, timp de trei ani de punere în aplicare a Acordului de Asociere, temerile noastre, cu privire la consecințele semnării acestui document fără consultare cu poporul, au fost justificate. Am avertizat în repetate rânduri despre toate acestea, începând cu protestele în stradă și finisând cu Bruxelles”, mai adaugă cei din PSRM.

Comitetul Executiv Politic al PSRM declară că partidul își menține angajamentul față de necesitatea anulării în regim de urgență a Acordului de Asociere cu UE. „Vom insista și vom depune toate eforturile pentru a realiza acest lucru. Aceasta este sarcina noastră politică și angajamentul față de alegători. Credem că astăzi, Integrarea Euro-asiatică este singura soluție pentru dezvoltarea socio-economică a Moldovei”, mai adaugă aceștia.

Tot în cadrul declarației este menționat că, Partidul Socialiștilor sprijină pe deplin politica președintelui, Igor Dodon de a relua parteneriatul strategic cu Federația Rusă și că „încercările de a bloca acțiunile președintelui ales de popor în direcția de dezvoltare a țării sunt inacceptabile”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram