Încălcări grave în activitatea unui agent economic din Chișinău. Poliţiştii au descins verificări inopinate într-un magazin de pe strada Vasile Lupu al sectorului Buiucani, specializat în comercializarea produselor alimentare şi a băuturilor alcoolice tari.

În cadrul verificărilor s-au documentat şi depistat încălcări de ordin economic şi financiar admise în activitate, produse alimentare cu termeni de valabilitate expiraţi, mărfuri fără acte de provenienţă, mijloace financiare necontabilizate, registre de ciornă, comercializarea băuturilor alcoolice de o provenienţă dubioasă la pahar, precum şi condiţii antisanitare.

Toate probele au fost ridicate şi depozitate până la decizia instanţei de judecată, iar poliţiştii continuă investigarea tuturor circumstanţelor.

În acest context factorii de decizie riscă amenzi în mărime de până la 15.000 lei, iar instituţiile competente în domeniul alimentaţiei publică vor sesizate pentru luare de atitudine conform legislaţiei în vigoare.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!