/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, pericol atomic și noi reguli de mobilizare pentru armata ucraineană

1.200 de euro pentru a trece cu „BRIO” examenul la șoferie. Un polițist de la "Fulger" şi un civil, trimişi în judecată

missing
07 septembrie 2017, ora 09:57

Inculpaţii au fost reţinuţi acum o lună de procurorii anticorupţie şi ofiţerii CNA, după ce doi soți au reclamat acţiunile ilicite ale acestora.

În cursul acţiunilor de urmărire penală s-a constat că, sergentul de poliţie, acționînd în complicitate cu o altă persoană, au pretins și primit de la denunţători 1.200 de euro, susţinînd că pot influența anumiţi angajați ai Secției Înregistrare a Transportului şi Calificarea Conducătorilor Auto din Chișinău să evalueze pozitiv cunoștințele practice ale soţilor pentru eliberarea permiselor de conducere de categoria „B”.

În cadrul urmăririi penale poliţistul nu și-a recunoscut vina, în timp ce complicele său a încheiat cu procurorul acord de recunoaștere a vinovăției.

În prezent, angajatul BPDS „Fulger” este cercetat în stare de arest preventiv, iar complicele acestuia – în arest la domiciliu.

Pentru cele incriminate, norma penală prevede închisoarea de la 2 la 6 ani sau amendă în mărime de până la 4.000 unități convenționale – echivalentul sumei de 200.000 de lei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram