/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

A ascuns în portbagaj 56 kg de mezeluri fără acte de proveniență. Marfa urma să ajungă în Moldova

07 septembrie 2017, ora 11:42

Pentru îndeplinirea formalităților de control în punctul de trecere „Otaci-Moghileov-Podolsk”, pe direcția intrare în țară, în seara zilei de 6 septembrie a.c., s-a prezentat un moldovean la volanul unei Dacia Logan. Potrivit unei informații operative, ofițerii de investigații ai Direcției regionale NORD, împreună cu angajații serviciului vamal, au supus mijlocul de transport unui control amănunțit.

În timpul controlului fizic al autoturismului înmatriculat în Bălți, au fost depistate, camuflat în portbagaj în locul predestinat roții de rezervă, salamuri în asortiment fără acte de proveniență. Urmare a celor descoperite, au fost ridicate circa 56 kg de produse alimentare interzise pentru a fi importate în Moldova.

Bărbatul a declarat că produsele alimentare sunt destinate pentru consum personal. Marfa a fost ridicată și urmează a fi transmisă, conform competențelor Serviciului Vamal. Conform informațiilor operative, bănuitul nu se află la prima abatere de acest gen, anterior a mai fost documentat pe caz similar.

Foto. border.gov.md

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram